az MKI és a PPKE Deák Ferenc Intézetének közös szervezésében:

Közbeszerzési szakjogászi képzés

A másoddiplomát nyújtó, nem csak jogászok számára elérhető közbeszerzési szakjogász képzés célja, hogy széles körű, gyakorlati közbeszerzési ismereteket adjon át hallgatóinak felsőfokú szinten, kinevelve ezzel a közbeszerzési szakemberek azon generációját, amely képes meghonosítani egy új típusú közbeszerzési kultúrát, és hozzáértést, amelynek segítségével a hazai közbeszerzési joggyakorlat fejlődhet, és emellett minél szélesebb körben mozdul el a fenntarthatóság irányába is. Ennek érdekében a képzés egyedülálló módon nagy hangsúlyt helyez a gyakorlati tudásra, külön tárgyat szentel a fenntartható és zöld közbeszerzéseknek, és a tárgyak között helyet kapott a közbeszerzésiek versenyjogi kapcsolódási pontjainak ismertetése is, ideértve az in-house feltételrendszer részletes bemutatását is.

Előadóink olyan ismert és elismert gyakorlati közbeszerzési szakemberek, mint például:

dr. Barna Orsolya

független akkreditált közbeszerzési tanácsadó, ügyvéd, az MKI alapítója

Haszonicsné dr. Ádám Mária

Köztársasági Elnöki Hivatal főigazgatója

dr. Havas-Kovács Gabriella

Közbeszerzési Hatóság, Fenntarthatóság és Nemzetközi Kapcsolatok Főosztálya, főosztályvezető

dr. Hubai Ágnes

független akkreditált közbeszerzési tanácsadó, ügyvéd

dr. Kovács László

Közbeszerzési Hatóság elnöke

Hallgatóinknak

Kedves Hallgatónk!

A kialakult helyzetre figyelemmel egyes előadóink előadásait on-line is elérhetővé tesszük Prezi formátumban azoknak, akik nem tudnak azon személyesen részt venni. Az előadások kizárólag az előadó által jelzett időtartamban érhetőek el, ezért javasoljuk a jegyzetelést, mert a hozzáférés nem korlátlan.

Kérlük add meg e-mail címed! A rendszer a megadott címre elküld egy belépési kódot, ezzel tudsz hozzáférni az előadásokhoz. Reméljük hasznosnak ítéled majd anyagainkat!

Megkaptad a kódot?

Kattints ide, és a megadott időtartamban már nézheted is az előadásokat: https://kozbeszerzesmki.hu/prezentaciok-hallgatoknak